به گزارش خبرنگار مهر، پاراتکواندو یکی از رشتههای موفق ورزش کشور است که از هر میدانی با دست پر بیرون آمده است.
نتایج خوب پاراتکواندوکاران از مسابقات قهرمانی آسیا گرفته تا بازیهای آسیایی و مرحله نهایی گرندپری در منچستر به کسب چهار سهمیه حضور در بازیهای پارالمپیک پاریس (سه نفر در بخش مردان و یک سهمیه در بخشبانوان) ختم شد.
در چنین شرایطی پاراتکواندو در بخش بانوان شانس کسب دو سهمیه از رقابتهای قارهای در چین داشت که در نهایت توسط آیلارجامی یک سهمیه به دست آمد و لیلا میرزایی هم در فینال باخت و موفق به کسب جواز سفر به پاریس را دریافت نکرد.
بعد از پایان این مسابقات و بازگشت تیم به تهران، جمشید سهرابی رئیس انجمن پاراتکواندو با ارسال نامهای به حسن زاده سرپرست دبیری این کمیته که نسخهای از آن در اختیار خبرگزاری مهر قرار گرفته، از مشکلات عدیده در اعزام تیم به مسابقات کسب سهمیه در چین انتقاد کرد.
در نامه فوق از انتخاب مسیری طولانی پرواز، رسیدن دیرهنگام و بعد از پایان زمان ثبت نام به محل برگزاری مسابقات، مشکلات کلاس بندی، وزن کشی و … تشریح شده.
مشکلاتی که اگر هادی ساعی رییس فدراسیون نبود به حذف نمایندگان کشورمان ختم میشد.
مسایلی که اگر رخ نمیداد، کسب سهمیه دوم دور از دسترس نیست.
مواردی که در اعزامهای قبلی زیر نظر فدراسیون دیده نمیشد، توسط سهرابی به صورت مکتوب و به دور از حاشیه برای مسوولان کمیته تشریح شده و خواستار رسیدگی جهت جلوگیری از تکرار مشکلات در برنامههای آتی شده بود.
در چنین شرایطی روز سه شنبه کمیته ملی پارالمپیک در اقدامی خارج از عرف معمول، بدون هیچ توضیحی و حتی اطلاع به سهرابی، رییس جدید این انجمن را معرفی کرد.
پرسش اینجاست که آیا کمیته ملی پارالمپیک مجوزی برای اداره مستقیم یک رشته ورزشی را دارد یا خیر؟ اینکه فدراسیون مربوطه و یا فدراسیون جانبازان و توان یابان میبایست مسوولیت اداره رشتههای ورزشی و حتی عزل و نصبهای آن را برعهده داشته باشند هم سوالی است که مسوولان پارالمپیک باید پاسخگو باشند.