میلاد وزیری در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به رقابت های بین المللی فزاع که به عنوان آخرین رویداد کسب سهمیه پاراتیروکمان در امارات برگزار شد، در مورد نتیجه گیری تیم اعزامی به این رقابت ها و انتخاب پاراکمانداران اعزامی به بازی های پارالمپیک توضیح داد.
وی گفت: بعد از بازی های پاراآسیایی، ملی پوشان پاراتیروکمان هیچ اردویی نداشتند.
حضور در رقابت های فزاع هم تا لحظه آخر اصلا مشخص نبود.
تقریبا ۲۰ روز قبل از مسابقات بود که اعزام تیم به این رقابت ها قطعی شد.
سرمربی تیم ملی پاراتیروکمان با یادآوری اینکه ۲۳ بهمن در راس این تیم قرار گرفت، خاطرنشان کرد: در حالی هدایت تیم ملی را بر عهده گرفتم که به خاطر جدا شدن پاراتیروکمان از فدراسیون تیروکمان مشکلاتی برای این رشته ایجاد شده بود.
بازیکنان حتی زمینی برای تمرین نداشتند.
غلامرضا رحیمی و محمدرضا زندی که به امارات اعزام شدند در باشگاه تخصصی خودِ من تمرینات شان را دنبال کردند.
وی ادامه داد: در بدو حضورم در تیم ملی، ورزشکاران از نظر روحی مشکلات روحی داشتند که برطرف شد اما در این زمان و با توجه به دوری طولانی آنها از تمرینات، رسیدگی به وضعیت تمرینی و برطرف کردن مشکلات فنی خیلی ممکن نبود.
حتما اگر فرصت بیشتری داشتیم در امارات نتیجه بهتری می گرفتیم و با دو سهمیه مسابقات را ترک می کردیم اما به خاطر شرایط مان نشد.
وزیری ادامه داد: شرایط جوی هم در این زمینه بی تاثیر نبود.
همزمان با حضور من در کادر فنی تیم ملی و قطعی شدن اعزام به مسابقات فزاع، شرایط جوی تهران به گونه ای شد که هوا خیلی سرد بود اما در دبی هوا بسیار گرم بود.
سرمربی تیم ملی پاراتیروکمان با یادآوری اینکه در مسابقات امارات غلامرضا رحیمی صاحب سهمیه شد اما محمدرضا زندی که به مدال نقره جهانی رسید، سهمیه ای نگرفت، تصریح کرد: حتما اگر شرایط مناسب تر بود و زمان بیشتری برای تمرین داشتیم، زندی هم می توانست سهمیه بگیرد.
در هر صورت پرونده رقابت های انتخابی در مجموع با ۷ سهیمه برای ایران بسته شد.
وی با تاکید بر اینکه برای حضور در بازی های پارالمپیک اردوهای آماده سازی خود را از همین اسفند آغاز می کنیم، یادآور شد: از زمانی که هدایت تیم ملی پاراتیروکمان را بر عهده گرفتم به صورت واتساپی با ملی پوشان در ارتباط بوده ام اما بیشتر باید در جریان وضعیت آنها قرار بگیرم.
بنابراین از همین اسفند اردوی خود را آغاز می کنیم.
ما فصل زمستان که برای بدنسازی بود را از دست داده ایم.
نباید بیشتر از این زمان از دست بدهیم.
وزیری با یادآوری اینکه سهمیه های پارالمپیکی پاراتیروکمان به کشور تخصیص داده می شود نه ورزشکار، تصریح کرد: سینا منشا زاده، هادی نوری، فرزانه عسگری، مریم یاور پور (کامپوند)، سمیه رحیمی، غلامضا رحیمی و محمدرضا عامری (ریکرو) ورزشکارانی هستند که صاحب سهمیه شده اند اما این به منزله اعزام خود این ورزشکاران نیست.
وی تاکید کرد: با برگزاری اردوها و ارزیابی ورزشکاران، در مورد نفرات اعزامی به جمع بندی می رسیم.
نفراتی به پاریس اعزام می شوند که امتیازها و رکوردهای بهتر و بالاتری کسب کرده باشند.
البته کسانی که سهمیه گرفته اند، اولویت دارند و از امتیازات ویژه برخوردار خواهند بود اما در مجموع بهترین ها و دارنده بالاترین رکوردها اعزام می شوند.
سرمربی تیم ملی پاراتیروکمان گفت: برخی انتقاد می کنند که چرا در تیروکمان سهمیه به خود ورزشکار اختصاص پیدا می کند اما در پاراتیروکمان به کشور، دلیل این است که در تیروکمان صرف حضور در المپیک مهم است اما در پارالمپیک امید به مدال اوری است.
ما هم به مدال آوری در پاریس امید زیادی داریم و به همین دلیل روی اعزام بهترین ها تاکید داریم.