باید شیوه کشتی گرفتن را تغییر دهیم/کلاس کشتی ایران پایین آمده است

0

به گزارش خبرگزاری مهر، احسان لشگری مربی تیم ملی کشتی آزاد در مورد حضور تیم منتخب کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جام ایوان یاریگین روسیه گفت: مسابقات جام یاریگین هم یک رقابت بین‌المللی با حضور ۲۰ تیم دنیا بود و هم رقابت‌های انتخابی تیم کشتی آزاد روسیه محسوب می‌شد و به جز وزن ۷۴ کیلوگرم که به سیداکوف استراحت داده بودند، در سایر اوزان تمامی مدعیان حضور داشتند.

وی تصریح کرد: قطعاً سطح مسابقاتی که کشتی گیرانی نظیر عبدالرشید سعداله یف برای کسب دوبنده تیم ملی در آن می‌جنگند بسیار بالاست و این رقابت‌ها یک میدان بسیار خوب برای کشتی گیران جوان ما بود.

لشگری ادامه داد: البته ما با یک تیم شامل کشتی گیران رده‌ی سنی جوانان و کشتی گیرانی که به تازگی از جوانان به بزرگسالان آمده بودند در این مسابقات شرکت کردیم و توقع اینکه این کشتی گیران بخواهند در مقابل بزرگان جهان به پیروزی دست پیدا کنند، واقع بینانه نیست.

وی در مورد عملکرد تیم ایران در این مسابقات گفت: برخی کشتی گیران برای اولین بار در یک میدان خارجی حضور پیدا می‌کردند و برخی دیگر نیز به جهت کسب تجربه و پشتوانه سازی به این مسابقات اعزام شدند اما توقع ما از کشتی گیری مانند سوادکوهی که سابقه خوبی در مسابقات بین المللی و جهانی دارد بیشتر بود و انتظار داشتم که بتواند بهتر از این عمل کند.

مربی تیم ملی کشتی آزاد اظهار داشت: قبل از کشتی تمامی نکات فنی و پیش بینی‌ها در مورد نوع مبارزه حریفان را به کشتی گیران انتقال می‌دادیم و آنالیز درستی نیز داشتیم اما اکثراً به دلیل جوانی و نداشتن توانایی فنی نمی‌توانستند دستورات را به خوبی اجرا کنند.

دارنده مدال برنز المپیک در مورد سطح کشتی گیران روسی گفت: عدم حضور این کشتی گیران در میادین خارجی مشهود بود، از لحاظ بدنی به آن سقف آمادگی نرسیده بودند و به نظرم اگر یک کشتی گیر درجه یک مقابل آنها قرار می‌گرفت می‌توانست موفق عمل کند.
البته روسیه در اوزان ۵۷، ۶۵، ۷۴ و ۹۷ کیلوگرم کشتی گیران خوبی دارد که تهدیدی برای کشتی گیران ما در المپیک خواهند بود.

لشگری در مورد حضورش در این تورنمنت گفت: قطعاً حضور در تورنمنت‌ها برای مربیان نیز بسیار لازم و کارساز است.
من چندین سال پیش در رده‌ی جوانان و بزرگسالان در تیم ملی حضور داشتم اما قطعاً قوانین کشتی و شرایط مسابقات عوض شده و یک مربی برای موفقیت باید خود را به روز نگه دارد و حضور در تورنمنت‌ها علاوه بر اینکه برای کشتی گیران لازم و ضروری است.
برای مربیان نیز به همین گونه است.

دارنده ۴ مدال طلای قهرمانی آسیا در مورد میزبانی روس‌ها گفت: میزبانی خوبی داشتند، عبدالرشید سعداله یف واقعاً یک فرد با شخصیت و فهمیده است، چندین بار به تیم ما سر زد و پیگیری کارهای ما را می‌کرد.
از سوی دیگر برخی از حریفان خود را نیز دیدم که به ما اظهار لطف داشتند.

وی در مورد اینکه شرایط کشتی ایران را چگونه ارزیابی می‌کند، تصریح کرد: نزدیک به دو ماه است که افتخار همکاری با تیم ملی را دارم، اولاً بگویم که به کشتی احساس دین می‌کنم و می‌خواهم هر آنچه که می دانم به سایرین انتقال دهم.
اما در حال حاضر کشتی ایران در حوزه فنی و اجرا اشکالات زیادی دارد.
حرکت رو به جلو، تحت فشار قرار دادن، گول زدن، خراب کردن و گرفتن باید به درستی انجام شود اما کشتی گیران ما فقط زیر کتف زدن را بلد هستند.

لشگری ادامه داد: متأسفانه کلاس کشتی ایران پایین آمده، برخی از کشتی گیران به زیرکتف زدن و بیرون کردن از تشک روی آوردن که قطعاً این روش همیشه کارساز نیست.
اگر قرار است به موفقیت برسیم نیاز داریم که در شیوه کشتی گرفتنمان تغییر ایجاد کنیم و اصل خود که همان اجرای فنون ناب ایرانی و زیرگرفتن است بازگردیم.

دارنده مدال برنز جهان تصریح کرد: در حال حاضر آنالیز به یک علم تبدیل شده و ما هم باید بتوانیم به خوبی هم کشتی گیران خود و هم حریفان آنها را آنالیز کنیم.
قطعاً فیلم کشتی گیران بارها دیده می‌شود و نکات فنی و تاکتیکی به آنها انتقال داده خواهد شد.
کادر فنی تمام تلاش خود را خواهد کرد که تا المپیک روی موضوعات فنی و تغییر تاکتیک کشتی گیران تمرکز کند و امیدوارم که کشتی ایران بار دیگر افتخارآفرین باشد.

به این خبر امتیاز دهید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.