کادر فنی در انتخاب وزنه‌های دهدار اشتباه کرد/دلم برای سهمیه سوخت

0

علی جباری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، درباره عملکرد رضا دهدار در مسابقات جام جهانی تایلند که منجر به از دست دادن سهمیه المپیک پاریس شد گفت: عملکرد دهدار در یک ضرب عالی بود و هیچ جایی برای بحث نداشت.
ضمن اینکه من فکر می‌کردم دهدار در یک ضرب وزنه ۱۷۵ یا ۱۷۶ را ثبت کند به همین خاطر فکر می‌کنم او فراتر از انتظار ظاهر شد.
دهدار با ثبت وزنه ۱۷۹ کیلوگرم در یک ضرب خیال همه را راحت کرد.
او وزنه‌بردار دو ضرب است و به همین خاطر همه امیدوار بودیم که بعد از عملکرد خوبی که در یک ضرب داشت، در دو ضرب مشکلی نداشته باشد.

وی گفت: به نظرم کادر فنی در انتخاب وزنه در یک ضرب خیلی خوب عمل کرد، اما در دو ضرب به نظرم کادر فنی باید از وزنه ۲۱۳ شروع می‌کردند.
من هنوز نتوانستم این موضوع را هضم کنم که چرا کادر فنی در دو ضرب از وزنه ۲۰۸ کیلوگرم شروع کرد.
البته شاید برخی این سوال را مطرح کنند که دهدار وزنه ۲۱۴ را دو بار به زمین انداخت و شاید نمی‌توانست همان حرکت اول ۲۱۳ را بالای سر می‌برد.
به نظرم این هیچ ایرادی نداشت، چرا کادر فنی از ۲۰۸ شروع کرد؟! یا اصلاً چرا وزنه ۲۱۴ برای او در نظر گرفتید؟! چرا از ۲۱۳ شروع نکردند؟ یک کیلوگرم که تفاوتی زیادی نداشت.

کارشناس وزنه‌برداری عنوان کرد: وقتی دو وزنه‌بردار در گروه B وزنه زدند و از رکوردهای آن‌ها اطلاع دارند چرا از وزنه ۲۰۸ شروع کردید؟! مجموع وزنه ۲۰۸ با ۱۷۹ کیلوگرم یک ضرب، ۳۸۷ کیلوگرم شد، در حالی که اگر وزنه ۲۱۳ را برای او در نظر می‌گرفتند با یک ضرب‌، مجموع وزنه‌هایش به عدد ۳۹۲ کیلوگرم می‌رسید.
اگر دو وزنه‌بردار ساموا و ترکمنستان در گروه A بودند، وزنه‌ای که کادر فنی در حرکت اول دو ضرب برای دهدار در نظر گرفت قابل قبول بود، اما وقتی از رکوردهای رقیبان دهدار اطلاع داشتند انتخاب وزنه ۲۰۸ کیلوگرم در حرکت دو ضرب اشتباه بود.

جباری تأکید کرد: به نظرم کادر فنی در این شرایط بهتر از هر کسی می‌تواند پاسخگو باشد.
دهدار برای کسب سهمیه به این مسابقات آمده بود و همه ما می‌دانستیم او با وزنه ۲۱۳ کیلوگرم می‌تواند به سهمیه برسد نه ۲۰۸ کیلوگرم.
با این حال دلیل این انتخاب را باید خود کادر فنی توضیح بدهد.
او اگر از ۲۱۳ کیلوگرم شروع می‌کرد و نمی‌توانست مهار کند، باز هم می‌گفتیم کادر فنی کارش را کرده و وزنه‌های خوبی برای او انتخاب کرده اما دهدار نتوانسته این وزنه را مهار کند.
اما الان با این انتخاب شرایط کمی فرق کرده است.

کارشناس وزنه‌برداری در واکنش به این سوال که آیا دهدار در شرایط آماده بود یا خیر، گفت: من معتقدم رضا دهدار در شرایط آمادگی بود، او وقتی در یک ضرب وزنه ۱۷۹ کیلوگرم را بالای سر برد نشان می‌دهد در شرایط آماده است و حتی ممکن است این وزنه را در تمرینات هم ثبت نکرده بود.
دهدار در فیلم‌هایی که کانال فدراسیون وزنه‌برداری قبل از مسابقات جام جهانی منتشر کرده بود، در دو ضرب وزنه ۲۲۰ کیلوگرم را هم ثبت کرده بود.
این وزنه‌ها نشان از آمادگی کامل او بوده است.

جباری گفت: من فکر می‌کنم دهدار آمادگی کامل را داشت.
ضمن اینکه باید به این سوال پاسخ دهیم که ما از رضا دهدار چه چیزی می‌خواستیم؟! اگر هدف ثبت وزنه‌ای بالاتر از ۲۲۰ کیلوگرم بود، آن وقت شرایط فرق می‌کرد.
اما وقتی یک وزنه‌بردار در تمرینات وزنه ۲۲۰ کیلوگرم را ثبت کرده نشان می‌دهد از لحاظ روحی و روانی آمادگی کامل را دارد.

 کادر فنی در انتخاب وزنه‌های دهدار اشتباه کرد/دلم برای سهمیه سوخت

کارشناس وزنه‌برداری در مورد عملکرد میرمصطفی جوادی عنوان کرد: بهتر بود مصطفی جوادی وزنه‌های بهتری را ثبت می‌کرد اما وقتی از آمادگی به دور بود کادر فنی صلاح دید که از ادامه مسابقه انصراف دهد.
او شرایط خوبی نداشت و در همان حرکت یک ضرب این موضوع را متوجه شدند.
وقتی شرایط بدنی او خوب نبود لزومی هم نداشت که وزنه‌های سنگین می‌زد، چون ممکن بود باعث آسیب‌دیدگی‌اش می‌شد.

جباری در مورد وضعیت وزنه‌برداری در المپیک عنوان کرد: متأسفانه سهمیه ۱۰۲ کیلوگرم را از دست دادیم، اما شاید کورسوی امیدی داشته باشیم.
البته برای المپیک همه کشورهای با سهمیه کامل حضور پیدا می‌کنند.
ولی به طور کلی به نظرم شرایط وزنه‌برداری برای المپیک سخت است، در ۸۹ کیلوگرم کار سختی داریم چون حریفان بسیار قدرتمند هستند.
اما میرمصطفی جوادی جز ۵ نفر اول رنکینگ هستند و این طور نیست که هیچ شانسی نداشته باشند.

کارشناس وزنه‌برداری تأکید کرد: ضعف اصلی جوادی در یک ضرب است و باید تلاش کند در این مدت باقی مانده تا المپیک این مشکل را برطرف کند.
تمامی رقبای او در همین مسابقات در یک ضرب بالای ۱۷۰ کیلوگرم وزنه زدند اما مصطفی زیر ۱۷۰ کیلوگرم وزنه زد و این موضوع باعث عقب ماندن او از کورس رقابت باشد.
درست است ما سهمیه ۱۰۲ کیلوگرم را از دست دادیم و من واقعاً دلم برای رضا دهدار سوخت اما باید به این سوال پاسخ بدهیم که آیا تنها هدف ما کسب سهمیه بود یا باید به مدال هم فکر می‌کردیم؟! از دورانی که وزنه‌بردای تنها در المپیک حضور دارد خیلی وقت است که گذشته و الان همه از این رشته توقع کسب مدال دارند.

به این خبر امتیاز دهید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.