هدایتی یک پدیده در کشتی فرنگی است/ کسب مدال در المپیک سخت است
جمشید خیرآبادی در گفتوگو با خبرنگار مهر، درباره عملکرد تیم ملی کشتی فرنگی در مسابقات رنکینگدار زاگرب گفت: کیفیت مسابقات زاگرب خیلی خوب بود، باید به مسوولان کشتی ایران تبریک بگوییم که کشتیگیری مثل فردین هدایتی را کشف کردند.
با برنامهریزی درست کادر فنی این کشتیگیر به مسابقات زاگرب اعزام شد تا مسابقات بینالمللی را تجربه کند و نقاط قوت و ضعفش مشخص شود.
قطعاً او در آینده یکی از مدعیان این وزن و رقیب جدی برای قهرمانان المپیک و جهان خواهد بود.
وی گفت: حضور فردی مثل فردین هدایتی نوید خوبی بود و نشان داد بیشه کشتیگیران هیچ زمانی خالی از شیر نمیشود.
او با سن ۲۰ سال، میتواند سالیان سال برای کشتی ایران افتخارآفرینی کند.
او پدیده این مسابقات بود.
علیرضا مهمدی هم میتواند یکی از مدالآوران کشتی ایران در المپیک باشد به شرطی که تغییر وزن دهد.
خدا را شکر با هوشمندی مربیاش این تغییر وزن رخ داد و امیدوارم در وزن جدید جا بیفتد و بتواند سهمیه کسب کند و در المپیک بدرخشد.
کارشناس کشتی فرنگی در مورد حذف زودهنگام امیر عبدی اظهارداشت: من خودم در مسابقات قهرمانی کشور در قم بودم، عبدی در آن مسابقات با هر شرایطی که بود برنده میدان شد؛ او کشتیگیر خوب و آیندهداری هست اما هنوز کم تجربه است.
شاید سرمربی تیم ملی هم با برنامهریزی او را به این مسابقات اعزام کرد تا حرف و حدیث پیش نیاید.
در وزن ۷۷ کیلوگرم ما دو مهره خوب داریم که میتوانیم روی آنها حساب باز کنیم.
وی ادامه داد: امین کاویانی نژاد و محمدعلی گرایی دو مهره خوب این وزن هستند که البته گرایی با توجه به اتفاقاتی که در جریان مسابقات جهانی برای او افتاد و حکم سنگین اتحادیه جهانی تکلیفش برای حضور در المپیک مشخص نیست، اما کاویانی نژاد از کشتیگیران خوب این وزن است، او از لحاظ قدرت بدنی بسیار فوقالعاده است و تنها چیزی که نیاز دارد توجه کادر فنی است.
ما در ۷۷ کیلوگرم دستمان خالی نیست و امیدوارم بتوانیم سهمیه را در این وزن بگیریم.
خیرآبادی با اشاره به حواشی که در مسابقات قهرمانی کشور بین عبدولی و عبدی اتفاق افتاد، گفت: عبدولی هم کشتیگیر قابل قبولی است و در جریان مسابقات قهرمانی با امیر عبدی رقابت تنگاتنگی داشت که پس از حواشی زیاد عبدی پیروز شد و به مسابقات زاگرب اعزام شد.
به نظرم هر دو این کشتیگیر در یک سطح هستند؛ هر دو جوان و کم تجربهاند.
عبدولی از نظر فنی و تجربه با عبدی تفاوت زیادی ندارد.
در مسابقات مهم حرف اول را تجربه میزند.
کاویانی نژاد نسبت به این دو کشتیگیر تجربه بیشتری دارد.
مربی کشتی فرنگی با اشاره به اینکه حضور فردین هدایتی به امین میرزازاده هم کمک زیادی میکند، گفت: ما اگر در هر وزنی چند کشتیگیر داشته باشیم قطعاً میتوانیم به مدالآوری در آن وزن امیدوار باشیم.
حضور هدایتی یک نعمت بسیار بزرگی برای امین میرزازاده است؛ چرا که این دو میتوانند با هم رقابت کنند و حریف تمرینی خوبی برای یکدیگر باشند.
هر دو کشتیگیر خصوصیات فنی خوبی دارند و رقابت بسیار حساس و سرنوشتسازی بین این دو نفر در نهایت به کسب مدال المپیک منتهی میشود.
خیرآبادی در پاسخ به این سوال که شانس کشتی فرنگی را برای کسب مدال طلا در المپیک چقدر میبیند، عنوان کرد: کار کشتی فرنگی در المپیک بسیار سخت است ولی با این حال میتوانیم کارهای بزرگی در المپیک انجام دهیم.
در وهله اول باید شناخت خوبی از حریفان داشته باشیم و با آنالیز و برنامه درست و حسابی به مصاف با حریفان برویم.
همچنین کادر فنی اوج برنامههای تمرینی را باید به گونهای تنظیم کند که نزدیک المپیک باشد.
ما الان هم سهمیه المپیک و هم کسب مدال را پیش رو داریم.
بنابراین کسانی که موفق به کسب سهمیه شدند باید از حالا تمرینات را شروع کنند و منتظر کشتیگیرانی که هنوز موفق به کسب سهمیه نشدند، نباشیم.
وی گفت: باید برنامهریزی این دو گروه متفاوت از یکدیگر باشد؛ نوع تمرینات و اعزام کشتیگیرانی که موفق به کسب سهمیه المپیک شدند باید متفاوتتر از گروه دیگر باشد.
در چنین شرایطی ما میتوانیم به کسب مدال در المپیک امیدوار باشیم.
کشتیگیران و اعضای کادرفنی لیاقت درخشش در المپیک را دارند.
بدون هیچ اغراقی باید بگوییم بهترین فدراسیون را هم در اختیار داریم چرا که همه امکانات را در اختیار کشتیگیران قرار داده است.