ورود قهرمانان ورزشی به عرصه توسعه وارتقاء زیرساخت ورزش بابل

0

از طریق افزایش سرمایه‌گذاری‌های بخش‌های دولتی و خصوصی برای توسعه اماکن و تسهیلات ورزشی علاوه برایجاد فرصت ها در این بخش می تواند زمینه برگزاری مسابقات و رویدادهای فرهنگی و ورزشی را فراهم کند.

شهرستان بابل یکی از شهرهای شاخص کشور در عرصه ورزش، شهری قهرمان پرور در رشته های مختلف که در سطح ملی و جهان سرآمد است.

این شهرستان دارای ۱۲ لیگ برتر کشوری در رشته های تنیس رومیز، کشتی، والیبال و فوتبال است.

بابل با کسب ۵۳ مدال در سال جاری که شامل ۱۲ مدال جهانی، ۲۷ مدال بین المللی و ۱۴ مدال آسیایی بوده که از این مدال ها ۱۷مدال طلا، ۱۲ نقره و ۲۰ برنز را به خود اختصاص داده است.

گرچه این شهرستان فراخور افتخاراتش باید زیرساخت مناسب و امکانات ویژه داشته باشد تا بتواند گذشته از پرورش نخبگان ورزشی جدید، نخبگان فعلی را حفظ کند اما در این میان کمبود سرانه ورزشی و محدودیت امکانات و زیرساخت های مناسب، گاهاً عرصه را بر ورزشکاران سخت کرده است.

باتوجه به گستردگی فعالیت و محدودیت های اعتبارات دولتی، تامین برخی امکانات را برای بازسازی و یا اتمام پروژه های نیمه کاره سخت‌تر کرده و بازسازی و بهسازی اماکن به کندی پیش می رود، لذا قهرمان کونگ فو ایران این بار در قالب سرمایه گذار ورود کرده و با بازسازی استادیوم ورزشی آزادی یادگار خاطرات قهرمانان و زحمت کشان ورزش بابل گام مثبت برداشته است.

"مهدی امیرسلیمانی" از اساتید کونگ فو کشور با سابقه بیش از ۴۰ سال فعالیت در این رشته ورزشی، رئیس انجمن نیوکونگ فو مازندران، مسئول مسابقات نیو کونگ فو کشور، عضو هیات رئیسه و عضو شورای فنی کشور، قهرمان پیشین کونگ فو در دهه ۷۰ ومربی و داور بین الملی درجه B است.

وی پایه گذار نیوکونگ فو در استان مازندران اعم شهرهای ساری، بابلسر، بابل، و همچنین شهرهای رودهن، بومهن، جاجرود، گیلاوند و دماوند بوده و بیش از ۳۰ مربی کونگ فو تحویل جامعه ورزشی داده است.

بازسازی استادیوم آزادی بابل با اعتبار ۶ میلیارد تومان

این قهرمان ملی که بازسازی استادیوم آزادی بابل را برعهده گرفته است انگیزه ورود به این عرصه را در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اینگونه عنوان کرد.

امیر سلمیانی با بیان اینکه از سال ۱۳۸۲ تاکنون طبق ماده ۸۸ مستاجر سالن ورزشی آزادی، مامطیر و ملت بودم، اظهار کرد: در راستای تاکید دولت مبنی بر واگذاری اماکن ورزشی به بخش خصوصی طبق ماده ۲۷ در فرایند مزایده ای که برگزار شد برنده این مزایده شدم.

این سرمایه گذار با اشاره به اینکه خدمت به ورزش و دغدغه ورزش شهرستان، انگیزه اصلی من برای ورود به سرمایه گذاری بخش ورزشی بود تصریح کرد: سالن ورزشی آزادی در سال ۱۳۴۱ احداث شد، این سالن یکی از سالن های مطرح کشور و نوستالوژی برای همه شهروندان بابلی است همه شهروندان خاطره ای از این سالن دارند لذا به سبب اهمیت این مکان حفظ این سالن را تکلیف خود دانستم.

امیرسلیمانی با تاکید براینکه اولویت من در این پروژه بهینه سازی سالن در کنار استفاده از همه فضاهای آن به نحو عالی بوده است، یادآور شد: سالن ورزشی آزادی به مدت دو سال به دلیل شروع بیماری کرونا و تعطیلی سراسری اماکن ورزشی و همچنین یک سال و نیم نیز بابت بازسازی ومرمت فعالیتی نداشته است که اکنون با بازگشایی مجدد در خدمت ورزش شهرستان قرار می گیرد.

انجام این پروژه تنها با آورده شخصی بدون دریافت تسهیلات بانکی

این استاد کونگ فو ادامه داد: پروسه زمانی اجرا طرح اولیه این پروژه ۶ ماهه با اعتبار دو میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان در سال ۱۴۰۰ بوده است که متوجه وضعیت نامناسب زیرساختی و گستردگی خرابی این سالن در این پروژه به سبب قدیمی بودن این بنا شدیم ولی نخواستیم پروژه را بی کیفیت به اتمام برسانیم و از مشکلات موجود چشم پوشی کنیم لذا در حالیکه با گرانی و تورم اقتصادی در کشور مواجه شدیم اما کار اصولی را در دستور کار قرار داده و با آورده شخصی بدون دریافت تسهیلات بانکی این پروژه را در بهترین کیفیت به اتمام رسانده و امروز شاهد افتتاح آن هستیم.

امیرسلیمانی با بیان اینکه تمرکز در این پروژه بیشتر برای سالن توپی و دو سالن سقف کوتاه بود که انجام شد یادآور شد: به سبب مشکل زیرساختی این پروژه که تمام تمرکزم را به خود اختصاص داده بود برای محوطه سازی آن اقدامی صورت نگرفت ضمن اینکه در قرارداد نیز نبوده که امیدواریم با حمایت مدیر کل ورزش و جوانان استان محوطه سازی استادیوم نیز در دستور کار قرار گیرد.

وی تصریح کرد: محوطه سازی استادیوم شامل استراحتگاهی برای خانواده، بوفه و نصب لوازم ورزشی است که باید در قالب طرح ارائه و در قالب ماده ۲۷ گنجانده شود تا به مرحله اجرا درآید.

این سرمایه گذار بخش خصوصی تصریح کرد: پروژه بازسازی و نوسازی سالن رزمی ملت واقع در بحر ارم شرقی بابل نیز از دیگر پروژه هایی بود که طبق فرایند مزایده و پس از برنده شدن از سوی اداره کل ورزش و جوانان به من تحویل داده شد.

این استاد کونگ فو با اشاره به اینکه سالن رزمی ملت نیز از سالن های قدیمی و مهم شهرستان و سقف کوتاه است که تاکنون قهرمان زیادی از این مکان به مراتب عالی ورزشی دست یافتند ادامه داد: این پروژه نیز که از لحاظ ظاهری و زیرساختی بسیار مشکل داشته ۸۰ درصد کار انجام شد ولی ۲۰ درصد دیگر آن با موانعی از سوی شهرداری بابل مواجه شده که با رفع موانع بازسازی آن مجدداً آغاز و در در دستور کار قرار می گیرد.

سرمایه گذاری در بخش ورزش توجیه اقصادی ندارد

این سرمایه گذار بخش خصوصی خاطرنشان کرد: سرمایه گذاری در عرصه ورزش توجیه اقتصادی برای شخص ندارد تنها علاقه به ورزش و دغدغه ورزش داشتن سبب شد در این حوزه سرمایه گذاری کنم.

وی با اشاره به اینکه برای اتمام این پروژه تنها از آورده شخصی خود استفاده کرده و از تسهیلات بانکی بهره نبردم، تصریح کرد: اگر سرمایه خود را در بخش های دیگر سرمایه گذاری می‌کردم آورده و سود بیشتری برایم داشت.

ضرورت حمایت از سرمایه گذاران فرهنگی و ورزشی

امیرسلیمانی افزود: سرمایه، وقت و آبروی خود را برای انجام این دو پروژه برای خدمت به شهروندان و ورزش دوستان شهرم گذاشتم تا گام مثبتی در راستای ارتقاء زیرساخت ورزشی شهر باشد امیدوارم حاصل این همه تلاش و صرف هزینه و وقت پرورش قهرمانانی شود که همچنان با کسب مدال های مختلف سرآمد کشور و جهان خواهند بود.

انتهای پیام

به این خبر امتیاز دهید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.